DPS održao skup uprkos zabrani NKT-a, pečat na dno političkog djelovanje te partije

Crno na bijelo

DPS održao skup uprkos zabrani NKT-a, pečat na dno političkog djelovanje te partije

Oni ukazuju da su po tim mjerama zabranjeni politički skupovi na javnim mjestima i pozivaju nadležne inspekcijske organe da shodno ovlašćenjima reaguju zbog kršenja mjera od strane Demokratske partije socijalista.

„Ovo je bestidno gaženje zakona od strane onih koji se po bahatosti, kriminalu i korupciji poznaju i na crnogorskim i međunarodnim adresama. Još jednom, kao u bezbroj situacija DPS se stavlja iznad zakona i institucija zemlje i svojim jeftinim političkim šićarenjem žele da na nelegalan, njima svojstven način, prigrabe po koji glas unaokolo“, ukazuju iz koalicije „Crno na bijelo“.

Kažu da ih ne iznenađuje postupanje DPS-a jer njima, kažu, nije u interesu zdravlje građana, nije im u interesu poštovanje zakona države, već im je u interesu da na nelegalan i bestidan način učine sve kako bi sačuvali svoju kriminalnu i korupcionašku vladavinu.

„Uprkos svemu, građani će ih 30. avgusta kazniti za tridesetogodišnju tiraniju koju demonstriraju i u najdelikatnijem trenutku kao što je očuvanje zdravlja građana. Svoj kredibilitet odavno su izgubili na svim adresama a ovo je pečat na dno kojeg su odavno svojim političkim djelovanjem dotakli“, zaključuju u ovoj koaliciji.