Rađenović odgovorio Anđušiću: Državu imate u posjedu još samo desetak dana, oslobodićemo je od vašeg kriminala

Blažo Rađenović

Rađenović odgovorio Anđušiću: Državu imate u posjedu još samo desetak dana, oslobodićemo je od vašeg kriminala

Ko emituje nervozu jasno je gospodine Anđušiću i to se vrlo dobro vidi zadnjih dana zabadanjem nosa od strane vas u dvorište koalicije “Crno na bijelo” koja vam je najveća prijetnja na izborima i koja će donijeti promjene Crnoj Gori  a u prošlost poslati kriminalno-mumificirane likove iz prvih redova na vašim predizbornim skupovima, stoji u odgovoru Mihailu Anđušiću koji potpisuje Blažo Rađenović nosilac liste URA u Budvi.

Rađenović ukazuje Anđušiću da  “dok je on nosio crnogorski barjak Ađušićevi šefovi su jurišali na njega i proglašavali ga izdajničkim”.

On poručuje Anđušiću da iz DPS-a ne treba da bježe od TV kamera i sučeljavanja jer ako su čisti nemaju čega da se boje.

“Problem je drugi gospodine Anđušiću. Građani vide, da idejno i vrijednosno, ne nudite ništa novo osim starih priča koje plasirate 30 godina sada već toliko otužno i nevješto da to vrijeđa iole zdrav razum i iteligenciju. Otvarate prodavnice i trafostanice, dok ste u džepove na kriminalan način strpali gotovo sve resurse ove zemlje i oteli nam državu. Na svu sreću imaćete je u posjedu još samo desetak dana”, poručio je Rađenović.

On je Anđušiću poručio da ne briži jer je svim poštenim i časnim građanima Crna Gora  prva i posljednja, jer je vide kao domovinu, a ne kao poligon za privatne biznise onih u čije ime Anđušić potpisuje saopštenja.

“Nema gospodine Anđušiću kod nas nikakvih svrstavanja, preraspodjela i sortiranja građana Crne Gore kao što vi to radite. Za “Crno na bijelo” glasaju GRAĐANI kojima je dosta vaše kriminalne bande iz Karađorđeve ulice, kojima je dosta vrijeđanja razuma i koji neće državu koja je vlasništvo jedne porodice. Budite uvjereni i mirni, za dobrobit svih građana, mi ćemo sačuvati Crnu Goru od vaših partijskih šefova. To vam obećavamo – crno na bijelo”, poručio je Rađenović Anđušiću.

Rađenović pita Anđušića i ko je uzeo pare iza afere “Možura”. On je istakao i da ništa ne može promijeniti činjenicu da DPS gubi ove izbore i da će konačno Crna Gora biti oslobođena zemlja.

“Radujemo se novoj rujnoj zori 30. avgusta. Čeka nas jedan od najvećih datuma u savremenom istoriji naše vječne Crne Gore”, zaključio je Rađenović.