Crno na bijelo Nikšić: DPS sa lopovlukom i kopiranjem započinje kampanju, baš kako im i dolikuje

Crno na Bijelo - Nikšić

Crno na bijelo Nikšić: DPS sa lopovlukom i kopiranjem započinje kampanju, baš kako im i dolikuje

Prepoznati po tome što su pokrali Crnu Goru, DPS je mahom imao funkcionere koji su krali i intelektualnu svojinu, poput neprevaziđene ambasadorke Sanje Vlahović a njenim koracima nastavila je i nositeljka liste DPS-a u Nikšiću i bivša ministarka nauke Sanja Damjanović, kazali su danas iz liste Crno na bijelo u ovom gradu.

Naime, oni pojašnjavaju da se Damjanović prije dva dana na svom Instagram profilu pohvalila dijelom DPS programa za Nikšić u kojem je istakla “Program zaštite napuštenih pasa” koji je i po naslovu i po sadržaju gotovo identičan programu liste “Crno na bijelo”

“Gospođa Damjanović zajedno sa svojom partijom kopirala je ideju programa liste “Crno na bijelo”, koji je na našem sajtu već posljednjih petnaestak dana, od kada smo na presu predstavili našu listu. Da to nije najveća tragedija govori i to da Damjanović nudi rješenja za nešto čime je njena partija rukovodila posljednjim decenijama u Nikšiću. Za 30 godina gospoda iz DPS-a nijesu bili u stanju da riješe problem pasa lutalica, pa su po uzoru na svoje šefove namještenim tenderima izgradili užasni azil u Bresticama, mahom zaposlili par svojih partijskih vojnika a budžet oštetili za milione eura isplaćivanjem odštete za ujede pasa”, navode iz liste “Crno na bijelo”.

Oni sugerišu kako ironično navode “evropskom timu za Nikšić” da i dalje kopiraju superiorni program liste “Crno na bijelo” jer za bilo šta drugačije nijesu ni sposobni. Zbog toga im šalju i link prema program koji je na njihovom sajtu, kako ističu, više od petanest dana: http://crnonabijelo.me/izbori-niksic/izborni-program/

“Na kraju, moramo zaključiti da nijesmo iznenađeni stručnošću u tom “evropskom timu”, jer jedino što oni umiju jeste da lijevu ruku drže na srcu, patetično i lažno se zaklinjući u ljubav prema državi, dok desnom iz budžeta arče pare građana. Svjesni da im se bliži politički kraj posežu za raznim metodama, a najbolje im ide i dalje lopovluk i kopiranje”, zaključuju na kraju saopštenja iz liste “Crno na bijelo”.